Shërbime

Ide

Ide për dekorimin e oboreve, teracave, rugicave duke i përdorur prodhimet tona kualitative 

Planifikim

Planifikim të gjithë procesit të blerjes, ju thjeshtë bëni porosinë ne kujdesemi për rrjedhën e punës

Dërgesa të porosive

 Pa marrë parasysh se për çfarë produkti bëhet fjalë, ne ofrojmë transport të menjëhershëm, të sigurt dhe profesional.

Ne ofrojmë shërbime profesionale, shpejtë, sigurt dhe lehtë!

 

Hapat e porosisë