Rreth kompanisë

     Kompania Fe Kom është një kompani serioze, hapat e parë në këtë industri i ka filluar para 16 viteve.

     Për 16 vite kemi kaluar më shumë se 16 sfida, sfidat kanë qenë të natyrave të ndryshme ekonomike, politike, financiare, menaxhuese dhe biznesore.

     Gjatë këtij rrugëtimi të vështirë kompania Fe-Kom ka qëndruar fuqishëm, këtë e ka arritur pasi ka qenë gjithmonë në shërbim të klientëve duke u bërë keshtu sinonim i kualitetit dhe shërbimit koherent në çdo vend dhe në çdo kohë.

     Një nga rregullat e kompanisë Fe Kom është “Klienti i kënaqur” që respektohet dhe çmohet nga ekipi ynë profesionist.

      Gjatë këtyre viteve kompania Fe Kom gradualisht është zmadhuar dhe ka ecur me nevojat e tregut, konkurrenca e kompanisë Fe Kom gjithmonë ka qenë dhe do mbetet një motivim shumë me vlerë për kompaninë.

     Përfundimisht më meritorët  në zhvillimin e kompanisë tonë janë klientët, prandaj edhe fokusi yne janë ata.  

Ju çmojmë dhe ofrojmë më të mirën për ju.

Puna jonë kënaqësia juaj!