Produkte cilësore nga betoni

Pllaka Begatoni

Gjashtëkëndore

Ngjyra:  E kuqe, e zezë, ngjyrë betoni (pa ngjyrë), shtresë e kuqe
 
imageedit_6_5600702866

Katrore

Ngjyra:  E kuqe, e zezë, ngjyrë betoni (pa ngjyrë), shtresë e kuqe

Dim: 10x10x6 cm  &  20x20x6 cm  &  40x40x6 cm  & 50x50x8 cm

imageedit_8_7062437109

Drejtëkëndësh

Ngjyra:  E kuqe, e zezë, e verdhë, ngjyrë betoni (pa ngjyrë & pa shtresë), shtresë e kuqe, shtresë e bardhë

Dim: 10x20x6 cm  &  10x20x8 cm  &  20x40x6 cm

imageedit_10_7292729318

Dy  “T”

Ngjyra:  E kuqe, e zezë, e verdhë, ngjyrë betoni (pa ngjyrë), shtresë e kuqe, shtresë e verdhë 

Dim: 16x20x8 cm

imageedit_12_9372852232

Pesëkëndësh

Ngjyra:  E kuqe, e zezë, e verdhë, ngjyrë betoni (pa ngjyrë), shtresë e kuqe, shtresë e verdhë 

Trashësi: 6 cm

Romb

Ngjyra:  E kuqe, e zezë, e verdhë, ngjyrë betoni (pa ngjyrë), shtresë e kuqe, shtresë e verdhë 

Dim: 20x30x6 cm

Sinus

Ngjyra:  E kuqe, e zezë, e verdhë, ngjyrë betoni (pa ngjyrë), shtresë e kuqe, shtresë e verdhë 

Dim: 20x30x6 cm

Pllaka Begatoni

Në forma dhe dizajne të ndryshme

Shumllojshmëri ngjyrash dhe dimenzionesh

 • paving
 • paving
 • paving
 • paving
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products

Rrjetë Betoni

Rrjetë Betoni

Dim: 60x40x10 cm

 
imageedit_14_9738357454

Anësore

Anësore parku

Ngjyrë: e kuqe, ngjyrë betoni (pa ngjyrë) 

Dim: 20x50x6 cm

imageedit_1_2838546015

Anësore trotuaresh

Ngjyrë: ngjyrë betoni (pa ngjyrë) 

Dim: 24x80x20 cm

anesore trotuari

Oxhaqe

Oxhak për nxemje qendrore

Ngjyrë: e kuqe, ngjyrë betoni (pa ngjyrë)

Dim: 40x40x25 cm

Vazo

Vazo dekorative

Ngjyrë: e kuqe, e verdhë,  ngjyrë betoni (pa ngjyrë)

Dim: 30×35 cm  &  60×40 cm

Zgarë betoni

Zgarë betoni

 • Jana
 • Jorgo 
 • Manda
 • Seranova
 • White

Koritë

Koritë betoni

Lloje të ndryshme

Ngjyra të ndryshme

Gurrë dekorativ

Gurrë dekorativ

ngjyra dhe dizajne të ndryshme

Produkte tjera nga betoni

Në forma dhe dizajne të ndryshme

Shumllojshmëri ngjyrash dhe dimenzionesh

Për tu informuar më gjërësisht për produktet tona na kontaktoni duke klikuar në butonin me poshtë