За нашата компанија

    Компанијата Fe Kom е сериозна компанија, првите чекори во оваа индустрија ги започнаа пред 16 години.

    За 16 години поминавме повеќе од 16 предизвици, предизвиците беа од различна економска, политичка, финансиска, управувачка и деловна природа.

     И после сите овие предизвици, компанијата Fe-Kom останува силна, ова беше постигнато бидејќи отсекогаш беше во служба на клиентите, со што станаа синоним за квалитетна и кохерентна услуга во секоја земја и во секое време.

    Една од правилата на компанијата Fe Kom е “Задоволен клиент”, која е почитувана и ценета од страна на нашиот професионален тим.
       Во текот на овие години компанијата Fe Kom постепено се прошири и ги следел потребите на пазарот, конкуренцијата на компанијата Fe Kom отсекогаш била и ќе остане многу важна мотивација за компанијата.
      На крајот на краиштата, најзаслужни за развојот на нашата компанија се клиентите, па затоа нашиот фокус се тие.

Ве цениме и го нудиме најдобро за вас.
Нашата работа е вашето задоволство!