Производи квалитетни од бетон

Бехатонски плочки

Шестоаголна

Боја:  Црвена, црна, бетонска боја (без боја), црвен слој
 
imageedit_6_5600702866

Квадратна

Боја: Црвена, црна, бетонска боја (без боја), црвен слој

Дим: 10x10x6 цм  &  20x20x6 цм  &  40x40x6 цм  & 50x50x8 цм

imageedit_8_7062437109

Правоаголнична

Боја: Црвена, црна, бетонска боја (без боја & без слој), црвен слој, бел слој

Дим: 10x20x6 цм  &  10x20x8 цм  &  20x40x6 цм

imageedit_10_7292729318

Два “T”

Боја: Црвена, црна, бетонска боја (без боја), црвен слој, жолт слој

Дим: 16x20x8 цм

imageedit_12_9372852232

Петаголна

Боја: Црвена, црна, бетонска боја (без боја), црвен слој, жолт слој

Дебелина: 6 цм

Ромб

Боја: Црвена, црна, бетонска боја (без боја), црвен слој, жолт слој

Дим: 20x30x6 цм

Синус

Боја: Црвена, црна, бетонска боја (без боја), црвен слој, жолт слој

Дим: 20x30x6 цм

Бехатонски Плочки

Во различни форми и дизајни

Разновидност на бои и димензии 

 • paving
 • paving
 • paving
 • paving
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products
 • concrete products

Бетонска мрежа

Бетонска Мрежа

Дим: 60x40x10 цм

 
imageedit_14_9738357454

Рабници

Парковски ивичник

Боја: црвена, бетонска боја (без боја) 

Дим: 20x50x6 цм

imageedit_1_2838546015

Друмски ивичник

Боја: бетонска боја (без боја) 

Дим: 24x80x20 цм

anesore trotuari

Оџаци

Оџаци за парно греење

Боја: црвена, бетонска боја (без боја)

Дим: 40x40x25 цм

Вазни

Декоративни вазни од бетон

Боја: црвена, жолта,  бетонска боја (без боја)

Дим: 30×35 цм  &  60×40 цм

Бетонска скара

Бетонска скара

 • Јана
 • Јорго 
 • Манда
 • Серанова
 • Вајт (White)

Корити

Бетонски корити

Различни модели

Различни боји

Декоративни камења

Декоративни камења

различни боји и видови

Други производи од бетон

Во различни форми и дизајни

Разновидност на бои и димензии 

За повеќе информации за нашите производи контактирајте не со клик на подолното копче