logo

Компанија FE-KOM

Произведува декоративни производи од бетон со висок квалитет.
Повеќе од 16 години лидер во ова индустрија.

Ваш партнер број еден!

Ние произведуваме продукти од бетон со висок квалитет, бидејќи ја располагаме најсовремената текнологија.

Нашиот тим е извонреден и нашата страст за оваа индустрија е непобедлива.

Нудиме совршеност со најдобрите бетонски производи и неспоредлив сервис.

Квалитативни производи

Сите наши производи се произведуваат во нашата фабрика во Тетово. Нашите производи се целосно стандардизирани.

Брза и сигурна монтажа

Ние се грижиме за монтажата на нашите производи да се врши брзо и сигурно со тоа ние ви овозможиме да ги реализирате вашите планови.

Испорака

Независно од производите, ние нудиме брз, сигурен и професионален транспорт.

Што нудиме?

Ако барате квалитетни производи од бетон, тогаш сте на вистинското место.
Нашата компанија произведува широк спектар на производи:
  • Бехатонски плочки
  • Ивичњаци
  • Декоративни производи

Нашите услуги!

Ние сме во служба на клиентите. Ви помагаме со планирањето, изборот, испраката, монтажата и друго.

 
 

Слики

Најсовремена текнологија!

Имаме најсовремена машинерија за производство на бетонски производи.

Отворени сме за соработка!

Дали сте подготвени да соработувате со најдобрите во оваа индустрија? Контактирајте веднаш и уверете се.

Добродојдени сте!

 

Следете не 

quality
100 garateed
certified